سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بر دانشجوست که نفسش را به جستجوی دانش عادت دهد و از فرا گرفتن آن ملول نگردد و آنچه را فرا گرفته بسیار نشمارد . [امام علی علیه السلام]

مقالات و تحقیقات دانشجویی

نحوه کار PLC

در ابتدای راه اندازی، مانند هر سیستم مبتنی بر پردازنده، در PLC نیز برنامه سیستمی اجرا می‌گردد. پس از اجرای برنامه سیستمی و چک شدن سخت افزار، در صورتی که شرایط لازم برای ورود به حالت اجرا (RUN) فراهم باشد، برنامه کاربر فرا خوانده می‌شود. برای اجرای برنامه کاربر ابتدا تمام ورودی‌های PLC بطور یکجا فرا خوانده می‌شود و وضعیت آنها (صفر یا یک) در مکانی بنام تصویر ورودی (Input-Image-Area) نوشته می‌شود. PLC در خلال اولین Scan برنامه، از داده‌های تصویر ورودی استفاده می‌نماید. توجه نمایید در صورتی که در طول اولین Scan، تغییراتی در ورودی‌ها حاصل شود، این تغییرات تا Scan بعدی به مکان تصویر ورودی‌ها منتقل نمی‌گردد. PLC ضمن Scan برنامه کاربرد نتایج حاصل را در مکانی بنام تصویر خروجی (Output-Image-Area) می‌نویسد و بعد از اجرای کامل برنامه و در پایان، نتایج را بطور یکجا به خروجی‌ها ارسال می‌دارد. خواندن یکجای ورودی‌ها و ارسال یکجای خروجی‌ها، صرفه‌جویی قابل توجه‌ای در زمان بدنبال دارد، زیرا خواندن یا نوشتن با آدرس دهی یک به یک زمان زیادی را به خود اختصاص می‌دهد. از جمله مزایای دسترسی به مکانهای تصویر خروجی یا ورودی آن است که امکان Set یا Reset نمودن هر یک از بیت‌های ورودی یا خروجی را مستقل از وضعیت فیزیکی آنها فراهم می‌نماید و این کار مزیت بزرگی به هنگام عیب‌یابی یا آزمایش یک برنامه نوشته شده محسوب می‌شود. روش فوق در عین مزایایی که ذکر گردید، مسئله‌ای بنام زمان پاسخ دهی برنامه (Program Response Time) را بوجود می‌آورد. زمان پاسخ‌دهی مدت زمانی است که طول می‌کشد تا PLC تمام برنامه کاربر را Scan نماید و در این مدت تغییرات بوجود آمده در ورودی‌ها وارد مکان تصویر ورودی نمی‌گردد و خروجی‌ها نیز به حالتی که در Scan قبلی بودند باقی می‌ماند این امر در فرآیندهایی با سرعت تغییرات زیاد، مشکل‌ساز است مخصوصاً زمانی که برنامه کاربر طولانی بوده و مدت زمان زیادی صرف Scan برنامه می‌گردد. همچنین گاهی ملاحظات ایمنی لازم می‌دارد که تغییرات آنی بعضی از ورودی‌ها همواره مورد توجه قرار گیرد که در این صورت زمان پاسخ‌دهی ممکن است مانع از ثبت به موقع این تغییرات شود. برای حل این مشکل در زبانهای برنامه‌نویسی دستورات خاصی گنجانده شده است. با توجه به سرعت بالای PLCهای امروزی و کندی فرآیندهایی که توسط آن کنترل می‌گردند (سیستم‌های الکترومکانیکی) زمان پاسخ‌دهی در شرایط عادی، معمولاً مشکلی ایجاد نمی‌نماید.




محمد مهدی رحمان ::: سه شنبه 87/12/13::: ساعت 4:0 عصر

>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 0


بازدید دیروز: 25


کل بازدید :494447
 
 >>اوقات شرعی <<
 
>> درباره خودم<<
محمد مهدی رحمان
مقالات و تحقیقات دانشجویی
 
>>فهرست موضوعی یادداشت ها<<<
مقالات و تحقیقات دانشجویی[5] . آشنایی با آیفون تصویری[2] . آشنایی با آیفون تصویری تاسیسات الکتریکی . آشنایی با بانک های خازنی انتقال و توزیع . آشنایی با برق اضطراری اماکن تاسیسات الکتریکی . آشنایی با دربهای اتوماتیک دربهای اتوماتیک . آشنایی با سیستمهای اعلام حریق اعلام حریق . آشنایی با سیستمهای اعلام سرقت سیستمهای اعلام سرقت . آشنایی با مدارهای فرمان مدارهای فرمان . اصول طراحی سیستم کنترلی با استفاده از سیستم کنترلی PLC . افت تحصیلی . افزودنِِی های روغن . ایمنی کلید فناوری کلیدخانه . اینفرارد . اینفرارد InfraRed میدان و امواج و الکترومغناطیس . باطری با قطر کمتر از نیم میلیمتر . برق اضطراری سیستمهای ایمنی وحفاظتی . برق صنعتی - نیروگاه گازی . برق صنعتی -فیوز- دسته کات اوت . برنامه‌نویسی PLC روش و زبان برنامه‌نویسی PLC برنامه‌نویسی به ر . پروژه - PLC LOGO - کارآموزی . تعاریف اولیه کنترل - مبانی کنترل . تلویزیون پلاسمایی و LCD . جنس مصرفی برای کلاچ ها و ترمزها . دودکش خورشیدی - تولید برق از انرژی خورشیدی . روانکار سیم بکسل . روانکارهای جامد . روانکاری . روانکاری آسانسور . روغن ها . ساخت کتاب الکترونیکی جدید . سنسورها در ربات . فرآیند تولید فرش فرش تولید . فرستنده و گیرنده رادیویی - فرستنده FM . قدرت جذر و مد . کنترل صنعتی و پیشرفت PLC کنترل صنعتی PLC . کنترل‌کننده منطقی برنامه‌پذیر PLC . کنتور - اساس کار کنتور چیست ؟ . گریس . مشخصات یک منبع تغذیه ی خوب . معرفی پارامترهای موثر در انتخاب و فاکتورهای مشخصه هر کوپلینگ . معرفی چند دستگاه برای کنترل سرعت موتورهای AC . مقدمه‌ای بر مبانی دیجیتال مبانی دیجیتال اعداد دودویی . موتور های خطی . نحوه کار PLC PLC . یاتاقانهای ضد اصطحکاک . یاتاقانهای غلتشی . کلاچ ها . کلید های قدرت - الکترونیک صنعتی . کوپلینگ ها . PLC-کنترل کننده منطقی برنامه پذیر . PLCها با کاربرد محلی PLC . PLCهای بزرگ با کاربرد گسترده PLC کنترل . آشنایی با Gprs شبکه و سیستمهای مخابراتی . آشنایی با LOGO (سخت افزار) مینی PLC LOGO LOGO PLC . آشنایی با LOGO (نرم افزار) LOGO .
 
 
>>لوگوی دوستان<<
 
>>اشتراک در خبرنامه<<